Skip to content

Uitwisseling met de Vijfhoek 2023

“Eindelijk” de uitwisseling met ‘De Vijfhoek’, op 31 oktober.

De ontmoeting/uitwisseling met “De Vijfhoek” uit Colmschate leek vanwege het weer gelukkig door te kunnen gaan. (In september kon dat niet om de hoge temperatuur, die was toen boven de 25 graden C.)

Op dinsdagmiddag, 31 oktober, druppelden de leden van beide clubs tegen 14.00 uur binnen.

De wil en zin waren uitstekend, maar niet lang na de ontmoeting en het zich aan elkaar voorstellen sloeg het weer toch om. (Noot van de redactie: “Weer-on-line” was weer eens NIET TE VERTROUWEN. 😊.)

Dus: Wat eerst leek goed te komen, het weer gooide toch weer roet in het eten: het begon namelijk te miezeren en ook nog te regenen.
Heel jammer natuurlijk, maar dat heeft de pret niet mogen drukken.

Na het trekken van een nummer met de bekende houten balletjes begonnen we met het boulen.
Na het eerste spel nuttigden we onder het gebabbel: thee en koffie met iets lekkers. Na de tweede spelronde (de bedoeling was eerst 4, maar het weer werd toch spelbreker) kwam de verdeling van de prijzen, en op ’t laatst nog lekkere hapjes en drankjes.

Al temperde het weer dan de spelvreugde van de 28 deelnemers van “De Vijfhoek” en onze club, toch was de uitwisseling geslaagd!

Tenslotte nog dit:

Het is heel fijn dat er altijd leden zijn die meehelpen met het doen slagen van de (club)activiteiten, bijvoorbeeld met het verzorgen van: thee, koffie, drankjes, (zelfgebakken) koek, aanschaffen glaswerk, enz., enz.

Om te weten wat er die middag allemaal is gedaan en gebeurd de volgende foto’s. Door erop te klikken wordt de foto groter.