Skip to content

Paasbrunch 2023

Op zondag, eerste paasdag 9 april 2023, waren er 33 enthousiaste jeu de boulers naar de mooi gelegen clubbanen gekomen. Weliswaar kwam dat door de paasbrunch, maar voordat men aan tafel kon, of mocht, moest er eerst nog een uur samen gespeeld worden. Dat was natuurlijk geen bezwaar!  Zoals gewoonlijk moest er eerst een nummer worden getrokken, waarna er ‘gekoppeld’ kon worden. Dat is altijd spannend en afwachten wat er dan gaat komen.


Om 11 uur ging iedereen naar de kantine en zocht er een plekje aan tafel. De voorzitter nam het woord en ging tot slot over tot de prijsuitreiking. Een zestal glunderende leden mochten de prijzen in ontvangst nemen, waarna de lunch kon beginnen.
De tafels waren mooi gedekt. Er was voor elk wat wils. Natuurlijk waren paaseieren, maar ook diverse soorten boterhammen, broodbeleg en drinken. Er was genoeg voor iedereen.


Het werd een gezellig gebeuren en een gekeuvel van jewelste.
Voordat je er erg in had was de paasbrunch voorbij. Iedereen wenste elkaar prettige paasdagen toe en zeiden tegen elkaar: “Tot ziens” en/of “Tot de volgende keer”.