U kunt geheel vrijblijvend een aantal middagen en/of ochtenden met ons meeboulen om te kijken of deze activiteit iets voor u is. We hebben boules beschikbaar, dus als u ze niet heeft hoeft u deze niet eerst aan te schaffen.

Wanneer u besluit lid te worden van onze vereniging (hier vindt u een aanmeldformulier) bent u contributie verschuldigd.

Contributie

Deze contributie bedraagt € 37,50 per jaar. Dit bedrag wordt, verdeeld over het jaar, in 3 keer geïnd, dus drie keer € 12,50. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-.

Boules en accesoires

Als lid wordt wel van u verwacht dat u voor uw eigen boules zorgt. Voor verschillende speelstijlen zijn er verschillende typen boule verkrijgbaar. Ze variëren in gewicht, diameter en hardheid van het materiaal. Laat u eventueel adviseren door één van onze leden voordat u boules gaat kopen.

Bij Dibo! in Deventer (een winkel gespecialiseerd in biljart en dart artikelen) kunt u ook terecht voor boules en accessoires. Ze zitten aan de Bergenvaardersstraat 15. Sportwinkel Decathlon in Apeldoorn verkoopt ook Jeu de Boules ballen en accesoires. 

Tenue

Desgewenst kunt u, onder bepaalde voorwaarden, ook een poloshirt (met korte of lange mouw) en een bodywarmer aanschaffen bij het secretariaat. Deze zijn uitgevoerd in de clubkleuren geel en zwart en worden meestal tijdens toernooien gedragen.

Beëindiging lidmaatschap

Mocht u om wat voor reden dan ook uw lidmaatschap willen beëindigen, dan kan dit door contact op te nemen met de secretaris, of via het contactformulier.