Op 10 november gingen we met 9 teams naar Meppel om mee te doen aan een jeu de boulestoernooi.

Om 8 uur werd ik keurig van huis opgehaald door Gerrit. We reden meteen naar Olst, want daar moesten alle teams zich verzamelen, zodat we in colonne naar Meppel konden rijden.
Nu, de chauffeurs zetten hun TomTom aan en daar ging de stoet.

Tot Meppel ging het prima, maar het adres dat opgegeven was door de vereniging “De Vrije Boulers“ was moeilijk te vinden. Op een gegeven moment stonden we met 5 auto's voor een gesloten poort in een doodlopende weg. Dus dat was niet goed. Dan maar weer terug en opnieuw zoeken naar de manege waar we heen moesten. Na wat bellen met de contactpersoon we zijn er toch gekomen (het huisnummer bleek 57 te moeten zijn, en niet het ons opgegeven 51). We werden verwelkomd met koffie en thee.
Na een welkomstwoord van de voorzitter konden de wedstrijden beginnen. Elk team had een nummer gekregen en buiten moesten we op zoek naar onze eerste tegenstanders.
Er werd getosst wie er mocht beginnen en waar we gingen spelen: buiten op de banen of binnen in de manege in het zand.
In totaal hebben we 5 partijen gespeeld. Gelukkig was het droog en waren de buitenbanen goed. We hebben twee wedstrijden binnen gespeeld, zeg maar in de zandbak, dat was een leuke ervaring.
Om ongeveer 4 uur was de prijsuitreiking. Helaas viel niemand van Diepenveen in de prijzen.
Jammer, volgende keer beter. De tegenstanders waren alleen onder de indruk van onze outfit. Er was zelfs iemand die veronderstelde dat we wel een heel rijke club moesten zijn!

Na de prijsuitreiking zijn we terug gereden naar Olst hebben we nog met zijn allen heerlijk gegeten bij restaurant ‘t Bakhuus.

Alle chauffeurs bedankt voor het rijden.

Het is een geweldig leuke dag geweest.
Kiny.

Meppel 2Meppel 1Meppel 3