Op zaterdag 16 juni hebben we weer ons voorjaarstoernooi gehouden. Het was een drukte van belang op onze accommodatie, want behalve ons Jeu de Boulestoernooi waren er deze dag ook nog voetbal- en handbalwedstrijden!

In de grote zaal stonden tafels en stoelen klaar waar we de middag konden beginnen met een broodje en kop soep. Inge Mentink, medewerker van de kantine, had het keurig voor ons geregeld. Hierbij waren 30 leden aanwezig. Aan het toernooi deden 20 leden mee. Het speelschema was weer keurig in elkaar gezet door Rien Blauw, waarvoor onze hartelijke dank.

Er werden 4 wedstrijden van 35 minuten gespeeld op 5 banen. Na twee wedstrijden was er een pauze waarin wat fris te drinken was. Het weer was geweldig en de sfeer uitstekend. Na afloop zijn we terug gegaan naar het clubhuis voor een drankje en hapje, ook nu weer erg gezellig.
Toke Mentink, Bé en Dicky Bos bedankt voor de goede verzorging.

De prijsuitreiking

Op de eerste plaats eindigden Tineke en Ron Hagedoorn, met in totaal 32 punten, zij hebben de wedstrijden samen gespeeld. De tweede en derde plaats waren voor Ton Bonte en Rien Blauw met ieder 23 punten. De poedelprijs was dit keer voor Babs Leenman met -31 punten.
Al met al een hele gezellige middag.