Paashaasjes Els Dumont 01 04 2018w

Eerste Paasdag viel dit jaar op zondag 1 april. Gelukkig voelde niemand zich gefopt en kwamen degenen die zich hadden opgegeven gewoon opdagen.
Helaas konden alleen Grietje Meijer en Jan Middelburg niet komen omdat ze beiden ongelukkig ten val waren gekomen. Jan al een week eerder. Laten we hopen dat ze allebei snel herstellen!

Omdat het weer toch een beetje tegenviel heeft het bestuur op het allerlaatste moment moeten besluiten om het boulen over te slaan. Even snel rondbellen en iedereen kon een uurtje later meteen aanschuiven in de kantine.

Alles zag er weer goed verzorgd en gezellig uit. Wa hebben weer genoten van al het lekkers en fijn bijgepraat met elkaar. Omdat de prijsjes al waren aangeschaft besloot het bestuur om deze dan maar te gaan verloten na de brunch. Leuk idee, want dat gaf nog enige verwachtingsvolle spanning en een aantal blije gezichten!

De foto aan de bovenkant van dit artikel is van Els Dumont. Ze heeft haar gewonnen paasprijs naast een onlangs zelf geschilderd kunstwerkje van een paashaas gezet. Ze lijken wel een beetje op elkaar, vinden jullie ook niet?