Donderdag 4 januari was er weer een gezellige stamppottenavond.

Net als voorgaande jaren kwam het beter uit deze avond na de feestdagen te plannen, want iedereen was in december te druk met, hoe kan het ook anders, de feestdagen.

Het bestuur had weer de nodige dames (en een enkele heer) bereid gevonden lekkere stamppotten te bereiden. We hadden keuze uit: Boerenkool, zuurkool, hutspot en hachee. Uiteraard met worst, spekjes en vette jus voor de liefhebbers! Ook konden we augurken en zilveruitjes op ons bordje doen.

Als toetje hadden we dit jaar roomijs met echte slagroom! Dit kon dan weer versierd worden met zoet "strooigoed", chocoladesaus of advocaat. Dat ging erin als... ijs!

Voorzitter Heintje zette terecht de koks even in het zonnetje!DSC 9644 Stamppottenavond 04 01 2018

Aan het einde vertelde Gerry uit Olst nog een leuk verhaal in dialect. Over de misverstanden die er bestaan over de jacht en zo. Smakelijk gelachen! 

Ron, die er gelukkig ook weer bij was, sloot de avond op de voor hem kenmerkende wijze af, met een dankwoord en een kwinkslag. Hij memoreerde daarin ook nog Josta, die dat de laatste jaren ook met enthousiasme had gedaan, maar nu helaas ook alweer een tijdje niet meer onder ons is.

Al met al een geslaagde avond met heerlijk eten en drinken en fijne gesprekken. Door de winterstop zien we elkaar veel minder en was dit dus een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten! 

Klik op de foto's hieronder voor een vergrote weergave of diavoorstelling.