Het weer was er prachtig voor, misschien wel een beetje te. Heel zonnig en vrij warm. Veel hoeden, petten en zonnebrillen, dus. En uit voorzorg werd er ook lustig op los gesmeerd met zonnebrand.

Zoals elk jaar begonnen we ook dit toernooi weer met een lekkere lunch. De keukenbrigade had weer goed zijn best gedaan! Dit keer stonden kippesoep (goed bij dit soort weer) en tomatensoep op het menu. En natuurlijk ook weer lekkere witte en bruine broodjes ham en kaas.

Rien deelde ons mee dat vanwege de warmte toch maar was besloten om de wedstrijden in te korten tot maximaal 30 minuten elk, zodat er meer tijd was om verkoeling te zoeken.

Wat deze dag verder bijzonder maakte was dat Piet Terpstra ook aanwezig was met zijn filmcamera. Juist omdat we deze dag in ons clubtenue rondliepen, leek het hem leuk hier opnamen van te maken. In de pauzes tussen de wedstrijden heeft hij verschillende van ons (en ook mij) geïnterviewd. Het word vast een mooie promotiefilm voor onze sport, want iedereen wist toch wel enthousiast over de sport te vertellen! Ik kan bijna niet wachten om het resultaat hier op de site te mogen zetten!

Voorjaarstoernooi 4 juni 2016 A 002 23Het toernooi verliep verder in een ontspannen sfeer. Ik gooide zelf behoorlijk goed en had het geluk ook steeds goed gooiende partners te treffen. Voor het eerst sinds mijn "loopbaan" bij de club voelde ik dat ik een behoorlijke kans had om de hoogste prijs te winnen. Rien en Heintje hielden de spanning erin door pas tijdens de nazit in de kantine de uitslag bekend te gaan maken. Intussen werd er onderling met sportieve spanning scores bijgehouden en met elkaar vergeleken.

Uiteindelijk bleken Wim Brilleman en ik een gelijk aantal punten te hebben en moest een "shoot out" bepalen wie de hoogste prijs kreeg. Het geluk was ook nu met mij!

Gerrie middelburg ging met de derde prijs naar huis en Gerrit Barink, nog niet zo lang lid, verdiende de "aanmoedigingsprijs" in de vorm van een beeldje van een poedel...

Foto's van deze gezellige en warme middag zijn hier te vinden.