Op zaterdag 24 augustus heeft ons najaarstoernooi plaatsgevonden onder enorme belangstelling.

Door het werk van een aantal leden zagen de banen er geweldig uit, klaar om gebruikt te worden. Er hadden zich 23 leden opgegeven voor het toernooi, dus volle bak.

Gijs, Bé en Dicky hadden aangegeven wel reserve te willen zijn, zodat alle andere leden alle wedstrijden konden spelen. Sommige leden hadden aangegeven, dat ze niet de hele middag konden spelen. Dit is opgelost door 2 leden samen te voegen, die als 1 speelden. Goede oplossing; in plaats van 4 wedstrijden hebben zij er 2 gespeeld.

Rien Blauw  had evenals voorgaande jaren het wedstrijdschema uitgewerkt. Hij werd weer geassisteerd door Heintje. Dit team werkte weer perfect, waarvoor onze hartelijke dank.

Het weer was goed: droog en niet te warm. Er werd op het scherpst van de snede gespeeld, maar heel sportief en gezellig.

Na de wedstrijd konden de leden even naar huis om zich op te frissen en men werd terug verwacht in het clubgebouw om half zeven voor de gebruikelijke "BBQ".

Vóór het eten maakte Rien de prijswinnaars bekend:

De poedelprijs was voor Jenny Koopman.
Lies Brandwacht en Kiny Swaak waren gelijk geëindigd en moesten nog 1 bal gooien. Het resultaat was dat Kiny Swaak de 1e prijs kreeg.
De 2e prijs was voor Lies Brandwacht en de 3e prijs voor Gerard Brandwacht.

Van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen! Volgend jaar wel weer komen verdedigen, hè!

Bekijk hier de foto's.

Daar er verschillende fanatieke helpers dit jaar door omstandigheden niet konden komen, heeft het bestuur besloten om i.p.v. een BBQ een rijsttafel te laten komen. Dit was voor een ieder een enorme verrassing. Er is van genoten, het was erg gezellig en het is voor herhaling vatbaar.

Na het eten vertelde Marian Thijssen een mooi verhaal over een rijke bramenplukker. Rond 9 uur is iedereen vertrokken. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!